Arki nojaa yhteisöllisyyteen

Onnelassa työskentelevät lähi- ja sairaanhoitajat ovat kouluttautuneet yhteisöhoitoon. Lähtökohta kaikissa arjen askareissa on, että asioita tehdään yhdessä – ei kenenkään puolesta.

Työntekijöillämme on sovitut vastuualueet, kuten kokkaus, siivous, kiinteistön hoitotyöt, liikunta- ja virkistystoiminta. Vastuuhenkilöt organisoivat asioita ja jakavat tehtäviä myös asiakkaille. Usein asiakkaat selviytyvät töistä hienosti, ja kun apua tai ohjausta tarvitaan, sitäkin on saatavilla.

Osa asiakkaistamme opettelee elämänhallintaa Onnelassa pitkään. Myös lyhyet ja tilapäiset hoitojaksot ovat mahdollisia.

"Yhteisöhoito aktivoi asiakkaitamme ja motivoi henkilöstöämme päivittäisessä työssä. Yhteisöhoidon menetelmien ansioista dialogi ihmisen kesken on avautunut ihan uudella tavalla."
- Yrittäjä, toimitusjohtaja Tuija Jormanainen -

"Ekologisuus, kierrättäminen ja ympäristöstä huolehtiminen monin eri tavoin tuo Onnelan askareisiin sisältöä ja merkityksellisyyttä. Meille tärkeät asiat – tasavertaisuus, rehellisyys, kodinomaisuus ja luotettavuus ja huumorikin – jaetaan koko yhteisön kesken."
- Lähihoitaja Niels Moonen -

Psykiatrian erikoislääkäri käy Onnelassa säännöllisesti. Onnela toimii myös alan opiskelijoiden työssäoppimispaikkana.

Yhteystiedot

Hoitokoti Onnela
Tutjuntie 179 A,
83160 Tutjunniemi

Hoitajat 040 532 7668

Yksikön vastaava  0400 252 549
Arkisin klo 7-14

toimisto@hoitokotionnela.fi
Näytä sijainti kartalla

DNV sertifikaatti 

Kuntoutuskoti Päivännousu - Hoitokoti Lehmossa Hoitokoti Onnela - tehostettua palveluasumista vanhuksille Tuuletar - Viihtyisää hoitoa vanhuksille